skip to Main Content

Menù Mimosa - menù di marzo - titolo

MARCH MENU

Aperitif

Glass of Prosecco

Starters

Baccalà mantecato (creamed cod) in a black crust,
crispy shrimp from the island of Burano served with polenta,
scampi in saor (sweet and sour scampi) with raisins and pine seeds,
moscardini (baby octopus) from Caorle served with creamed potatoes and Bronte pistacchio nuts

Main course

Fried fish from the Adriatic
with baby artichokes in tempura, served with tartar sauce

Dessert

MIMOSA

A bottle of Prosecco
(one for every two people)

Limoncello

€ 45.00

Book now by calling

+39 041 5285147

Dessert Mimosa - menù 8 marzo 2020

Back To Top

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi